Ga naar de inhoud

Contact

Ophtecs Europe B.V.

Marithaime 20

6662 WD Elst

Tel. +31 (0) 263 54 44 44

Emailadres: info@ophtecs-europe.com

Werken bij

Ophtecs Europe gevestigd in Elst, is een producent van contactlenzen. Het is onderdeel van de Ophtecs Corporation, een contactlensvloeistof producent uit Japan. De organisatie is nationaal en internationaal aan het groeien.

Over Ophtecs Europe

Ophtecs Europe is begin 2019 ontstaan vanuit Microlens en Jenalens. De kennis en ervaring van het produceren van contactlenzen, die opgedaan zijn sinds de oprichting van Microlens in 1981 is daarmee overgenomen en bewaard gebleven. 

Ophtecs Europe maakt onderdeel uit van de Ophtecs Corporation. Dit Japanse familie bedrijf is ontstaan in 1981 en was tot de overname van Microlens volledig gefocust op de contactlens verzorgingsproducten markt. Ophtecs ontwikkelt en produceert  een eigen lijn state-of-the-art producten welke wereldwijd worden verkocht. Ophtecs is het enige bedrijf in Japan met een eigen R&D afdeling volledig gespecialiseerd in onderzoek naar contactlensverzorgingsproducten. Ze lopen daardoor voorop op het gebied van innovatie in contactlensvloeistoffen en oogdruppels.

De bedrijfsfilosofie van Ophtecs is “Challenge and Innovation” en het doel is om continu nieuwe innovatieve producten te lanceren welke de behoeftes vervullen om de gezondheid van het oog verbeteren.