Ga naar de inhoud

Onbegrensde mogelijkheden

Microlens Rx is het echte custom zachte contactlens systeem. Een uniek systeem dat de mogelijkheid biedt een eigen zachte contactlens te ontwerpen welke volledig is aan te passen aan de vorm van het oog en zicht prioriteit van de drager. U bent de designer van de lens.

Bij het ontwerpen van de lens wordt niet alleen rekening gehouden met de cornea en sclera, ook de vor m en stand van de oogleden bepalen de keuze van type stabilisatie. Deze mogelijkheden zorgen voor een perfecte centrering en beweging.

Dynamische stabilisatie
Dynamische stabilisatie
Binnen Torisch
Prisma Ballast

Samen met de drager wordt gezocht naar het meest geschikte multifocale design. Aan de hand van onder andere de pupilgrootte en zicht prioriteit van de klant wordt bepaalt welke van de drie multifocale designs het meest geschikt is en hoe het sterkte verloop van het design moet worden opgebouwd. Er is een mogelijkheid de optische zone diameters aan te passen naar wens.

Multifocaal 1
Multifocaal 2
Multifocaal 3

Om de Microlens Rx te bestellen dient het onderstaande bestelformulier te worden ingevuld en opgestuurd. Hier is ook de Microlens Rx aanpaskaart ter ondersteuning bij het aanpassen met alle mogelijkheden en parameters te vinden. 

Brochure Microlens Rx
Microlens Rx bestelformulier
Microlens Rx aanpaskaart